spot_img

Borta bra men hemma bäst – Trailer

En film som porträtterar några centrala, otroligt dedikerade, supersköna och högst originella figurer från Stockholms surfscen.

Den handlar om de val man gör, ställt mot uppoffringarna man får göra, för att leva livet i och kring vädrets mirakel som ger oss vågor i landet Svea.

Filmmakaren och tillika surfaren KP har jobbat hårt i cirka nio år med detta mästerverk. Han har hållit låg profil och smugit aningen bakom kulisserna med detta även för huvudstadens många surfare. Så när trailern nu äntligen kommer så reser sig den sig som en stor våg på ett platt hav.

Med stilfulla och insiktsfulla bilder sätter han fingret på det som verkligen är unikt med att leva för vågorna kring Östersjön. Hur många gånger man än hört olika surfare världen över tala ut kring sin passion, så har man aldrig hört eller sett det på detta vis. 
Jag är säker på att de flesta kan relatera till vad de medverkande Arvid, Henio och Klasse slänger ur sig i jakten på livets mest magiska ögonblick. 

Det känns spontant, träffsäkert som satan och alldeles underbart! Kan verkligen inte bärga mig tills jag får ta del av hela filmen. Så som Klasse avslutar trailern… ”Du, det här kommer bli grejer… Fy faan.”

FILM & EDIT 
Kristoffer Rooslien Persson

TEXT BYOSKAR LINDHOLM

Share this
Tags
spot_img
spot_img
spot_img

Recent articles

More like this